Αρχική Σελίδα

Baoji Future Titanium Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ράβδος κραμάτων τιτανίου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ράβδος κραμάτων τιτανίου για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Λάβαμε τα αγαθά σας την περασμένη Πέμπτη και είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα του προϊόντος σας.

—— Igor Booklan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Τι προσφέρουμε:

  Φραγμός το /Billet τιτανίου, σφυρηλατημένο κομμάτι τιτανίου, τιτάνιο & μη σιδηρούχος στόχος, φύλλο τιτανίου/πιάτο, φλάντζα τιτανίου, καλώδιο του /welded καλωδίων τιτανίου, συναρμολόγηση τιτανίου, σύνδεσμος κ.λπ. τιτανίου.

  Πρότυπα: ASTM B348/ASME SB348, ASTM B265/ASME SB265, ASTM B381, ASME SB381, CAMS 4928, CAMS 4911, MIL-Τ-9047, ASTM F67.ASTM F136, ISO 5832, DIN 912, DIN 913, DIN 916, DIN 933, DIN 934, ISO 7380, ISO 7984, Κ.ΛΠ.

   

   

   

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Το τιτάνιο είναι απολύτως άνοσο στην περιβαλλοντική επίθεση, ανεξάρτητα από τους ρύπους. Όπου άλλο αρχιτεκτονικό έκθεμα μετάλλων περιόρισε τη διάρκεια ζωής, το τιτάνιο υπομένει. Αντιστέκεται την αστική ρύπανση, θαλάσσια περιβάλλοντα, οι ενώσεις θείου των βιομηχανικών περιοχών και είναι αποτυχία-απόδειξη στα επιθετικότερα περιβάλλοντα. Επειδή είναι το ευγενέστερο μέταλλο, η σύζευξη του τιτανίου με τα ανόμοια μέταλλα δεν επιταχύνει τη γαλβανική διάβρωση του τιτανίου.

  Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το τιτάνιο τέλειο για τη χρήση σε πολλές εφαρμογές.

   

  Αεροδιαστημικές εφαρμογές

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

  Από την εμφάνιση της αεριωθούμενης μηχανής, το τιτάνιο έχει χρησιμοποιηθεί στα νέα κράματα και τις τεχνικές παραγωγής για να ανταποκριθούν τα πάντα σφιχτότερα πρότυπα για την υψηλής θερμοκρασίας απόδοση, την αντίσταση ερπυσμού, τη δύναμη, και τη μεταλλουργική δομή.

  Μέσω της τριπλής τήξης, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, το κρύο δάπεδο τζακιού δεσμών ηλεκτρονίων που λειώνει, των υψηλότερων κραμάτων μετάλλων ποιοτικού τιτανίου επιτυγχάνεται. Αυτά τα κράματα χρησιμοποιούνται στις αεροδιαστημικές εφαρμογές όπως οι μηχανές και τα πλαίσια αέρος.

  Αεριωθούμενες μηχανές

  Το τιτάνιο χρησιμοποιείται για τις κρίσιμες περιστρεφόμενες εφαρμογές αεριωθούμενων μηχανών. Στις αεριωθούμενες μηχανές νεώτερης τεχνολογίας, οι ευρείες λεπίδες ανεμιστήρων τιτανίου χορδών αυξάνουν την αποδοτικότητα μειώνοντας το θόρυβο.

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

   

  Πλαίσια αέρος
  Στη δομική αγορά πλαισίων αέρος, τα καινοτόμα κράματα αντικαθιστούν τα κράματα χάλυβα και νικελίου στις εφαρμογές προσγειωμένος εργαλείων και ατρακτιδίων κινητήρος. Αυτές οι αντικαταστάσεις επιτρέπουν στους κατασκευαστές πλαισίων αέρος για να σώσουν το βάρος και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα αεροσκαφών.

  Το ποιοτικά πιάτο και το φύλλο αεροσκαφών είναι hot-rolled από τη σφυρηλατημένη πλάκα. Για να επιτύχει την κρίσιμη λειότητα πιάτων η κενή εξομάλυνση ερπυσμού χρησιμοποιείται. Η υπερπλαστικές διαμόρφωση/η σύνδεση διάχυσης έχει οδηγήσει στην αυξανόμενη χρήση του φύλλου κραμάτων τιτανίου στα νέα σχέδια πλαισίων αέρος.

  Η ποιοτική λουρίδα αεροσκαφών, στους εμπορικά καθαρούς βαθμούς και τα βήτα κράματα παράγεται με μορφή σπειρών με το συνεχές κενό που ανοπτεί βεβαιώνοντας εξαιρετικά - χαμηλή περιεκτικότητα σε υδρογόνο.

  Με κάθε νέο σχέδιο, οι εμπορικοί κατασκευαστές αεροσκαφών αυξάνουν τη χρήση του τιτανίου στα πλαίσια αέρος.

  Βιομηχανικές εφαρμογές


  Οι χρήσεις για το τιτάνιο στη βιομηχανία αυξάνονται γρηγορότερα από πάντα πριν όπως όλο και περισσότεροι μηχανικοί είναι ανακαλύπτοντας μπορεί να μειώσει τις δαπάνες κύκλου της ζωής πέρα από μια ευρεία σειρά του εξοπλισμού και των διαδικασιών. Το τιτάνιο έχει εξαιρετικά έναν υψηλής αντοχής στην αναλογία βάρους. Η ευνοϊκή πυκνότητα του τιτανίου (περίπου μισή αυτή των σιδηρούχων και βασισμένων στο νικέλιο μετάλλων) σημαίνει ότι όταν υπολογίζονται οι δαπάνες εξοπλισμού στο α ανά τομέα μονάδων της βάσης μέτρου, παρά ανά λίβρα, το διαφορικό κόστος του υλικού που απαιτείται στενεύει εντυπωσιακά. Με άλλα λόγια, περίπου κατά το ήμισυ τουλάχιστον τιτάνιο απαιτείται για να κάνει την ίδια εργασία, βασισμένη στη δύναμη, ή το ίδιο βάρος του τιτανίου θα πάει δύο φορές μακριά. Περαιτέρω κλείνοντας το χάσμα, όταν εφαρμόζεται κατάλληλα, το τιτάνιο δεν απαιτεί κανένα επίδομα διάβρωσης η πίεση και οι δομικές απαιτήσεις για το σύστημα είναι τα μόνα κριτήρια για τη διευκρίνιση του πάχους τοίχων. Οποιεσδήποτε υπόλοιπες υψηλότερες ευθείες δαπάνες σχεδόν πάντα αποζημιώνονται στο πολλαπλάσιο λόγω του αυξανόμενου χρόνου παραγωγής και της μειωμένης συντήρησης.

  Το τιτάνιο διαμορφώνει ένα πολύ σταθερό στρώμα οξειδίων επιφάνειας, το οποίο είναι ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας διάβρωσης. Σε πολλά σκληρά περιβάλλοντα μπορεί να ξεπεράσει τα ανταγωνιστικά υλικά τουλάχιστον στις 5:1. Τα χαμηλότερα ποσοστά αποτυχίας μεταφράζουν στο λιγότερο χρόνο διακοπής, μειωμένη συντήρηση και συμπληρώνουν συνολικά το χαμηλότερο κόστος. Κατά συνέπεια, το τιτάνιο έχει βρεί ένα σπίτι στις πολυάριθμες βιομηχανίες που κυμαίνονται από την ηλεκτρική παραγωγή ως τη χημική επεξεργασία ως τις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης.

  Ηλεκτρική παραγωγή

  Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις δύναμης, όπου αλατούχα, υφαλμυρά ή τα μολυσμένα νερά χρησιμοποιούνται ως μέσο ψύξης, η σωλήνωση συμπυκνωτών τοίχων τιτανίου λεπτά θα διαρκέσει για τη ζωή του συμπυκνωτή (με μια εξουσιοδότηση 40-έτους ενάντια στην αποτυχία υπό τους κατάλληλους όρους) και θα εξαλείψει την ανάγκη για ένα επίδομα διάβρωσης.

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

  Χημική επεξεργασία
  Πολλές χημικές διαδικασίες επεξεργασίας διευκρινίζουν το τιτάνιο για να αυξήσουν τη ζωή εξοπλισμού. Προσφέρει τα πλεονεκτήματα δαπανών κύκλου της ζωής πέρα από τους βαθμούς χαλκού, νικελίου και ανοξείδωτου, παρέχοντας τα αρχικά πλεονεκτήματα δαπανών πέρα από τα υλικά όπως τα υψηλά κράματα νικελίου, το ταντάλιο και το ζιρκόνιο.

  Πετρέλαιο
  Στην εξερεύνηση και την παραγωγή πετρελαίου, ο σωλήνας τιτανίου ελαφρύς και η ευελιξία το κάνουν ένα άριστο υλικό για τις μετώπες παραγωγής μεγάλων θαλασσίων βαθών. Επιπλέον, η ασυλία του τιτανίου στην επίθεση από το θαλάσσιο νερό το κάνει το προτιμημένο υλικό για τα συστήματα διαχείρισης των υδάτων επάνω πλευρών. Χρησιμοποιείται στις υπάρχουσες πλατφόρμες στη Βόρεια Θάλασσα και τα πολλά περισσότερα προγράμματα είναι στα στάδια προγραμματισμού. Και δεδομένου ότι δεν παρουσιάζει ουσιαστικά καμία διάβρωση στο θαλασσινό νερό, το τιτάνιο είναι επίσης το υλικό της επιλογής στις εγκαταστάσεις αφαλάτωσης παγκοσμίως.

   

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

   

 • Ε & Α

  Η μελλοντική Co. τιτανίου Baoji, ΕΠΕ είναι ένας κατασκευαστής τιτανίου που βρίσκεται σε Baoji - κοιλάδα Κίνα τιτανίου. Παρέχουμε τα προϊόντα μύλων τιτανίου στις διάφορες γραμμές βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο, όπως το διάστημα aero, ιατρικός, το πετρέλαιο, η χημική ουσία, κ.λπ. Για πάνω από να αναπτυχθούμε 10 ετών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα ποιοτικού τιτανίου και την ανώτερη υπηρεσία.

   

  Υψηλός - η ποιότητα, καλή υπηρεσία, ανταγωνιστική τιμή είναι η ανωτερότητά μας. Βιομηχανική & εμπορική Co. τιτανίου Baoji η μελλοντική, ΕΠΕ είναι η πρώτη επιλογή σας για τις ανάγκες τιτανίου. Τι προσφέρουμε το φραγμό τιτανίου/στο κατάλυμα, σφυρηλατημένο κομμάτι τιτανίου, φύλλο τιτανίου/πιάτο, σύνδεσμος τιτανίου, σωλήνας τιτανίου/σωλήνας, συναρμολόγηση τιτανίου, καλώδιο τιτανίου/καλώδιο συγκόλλησης, φλάντζα τιτανίου. Ο φραγμός ASTM B348/SB348, cAms 4928, mil-τ-9047, ASTM F67, φύλλο ASTM B265/SB265 F136, cAms 4911, mil-τ-9046, σωλήνας ASTM F67, F136 ASTM B338/ASME SB338, ASTM B861/ASME SB861WireASTM B348/ASME SB348, ASTM B863, AWS A5.16, cAms 4951 εξαιρετική ποιότητα συνδέσμων DIN912, DIN913, DIN916, DIN933, DIN934, DIN963, DIN7991, DIN 6921, του ISO 7380, του ISO 7984, κ.λπ. σφυρηλάτησης ASTM B381/ASME SB381 όλα τα προϊόντα που παραδίδουμε είναι μύλος που πιστοποιούνται και 100% ανιχνεύσιμα από την επεξεργασία μύλων μέσω της πηγής λειωμένων μετάλλων για να διατηρήσουν τις απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου.

   

  Η επιθεώρηση τρίτου είναι διαθέσιμη για τις ποιοτικές δοκιμές όπως η χημική ανάλυση, η μηχανική δοκιμή, η δοκιμή μικροδομής, η ανταγωνιστική τιμή κ.λπ. που αρχίζουμε από το σφουγγάρι τιτανίου και είμαστε σε θέση την τήξη πρώτης ύλης, η άλεση, σχεδιασμός, κοπή, που συσκευάζει στο εσωτερικό για τα περισσότερα προϊόντα, αυτό καθιστά τις τιμές μας ανταγωνιστικότερες καθώς ο μεσάζων αποκόπτει.

   

  Και η συνεργασμένοι αποστολέας και ο αγγελιαφόρος μας μας χρεώνουν τις λογικές δαπάνες για την παράδοση αγαθών. Οι ανώτερες εξυπηρετήσεις πελατών υπηρεσιών δεν περιορίζονται στη γρήγορη απάντηση και την έγκαιρη παράδοση. Προσφέρουμε επίσης την προστιθεμένης αξίας επεξεργασία όπως η συγκόλληση, η διάτρηση, η επεξεργασία επιφάνειας και η προσαρμοσμένη κοπή. Χάρι στις αναπτυγμένους επιχειρήσεις και τους αγγελιαφόρους διοικητικών μεριμνών, μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά στην πόρτα σας

Στοιχεία επικοινωνίας
Baoji Future Titanium Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lily

Τηλ.:: +86 13991730175

Φαξ: 86-917-3550696

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Σφυρηλατημένο κομμάτι κραμάτων τιτανίου

Σφαίρες τιτανίου σφυρηλατημένων κομματιών κραμάτων τιτανίου cOem για τις ιατρικές/βιομηχανίες κοσμήματος

Διάσταση 15mm σφαίρα σφυρηλατημένων κομματιών κραμάτων τιτανίου που επεξεργάζεται την ιατρική μετρολογία βαθμολόγησης στη μηχανή

Ντυμένο αεροσκάφη σφυρηλατημένο κομμάτι κραμάτων τιτανίου, προσαρμοσμένο υλικό μέγεθος τιτάνων

Ράβδος κραμάτων τιτανίου

Η χαμηλή πυκνότητα γύρω από τη ράβδο κραμάτων τιτανίου, ράβδος Tj 6al 4v γυάλισε την επιφάνεια

Σφυρηλατημένα πρότυπα τεχνικής ASTM F136 κυλίσματος κραμάτων τιτανίου Gr5 Ti6al4v ράβδος

Σφυρηλατημένη καθαρή ράβδος 5mm κραμάτων τιτανίου τιτάνιο γύρω από το βαθμό φραγμών Gr3 Gr4 Gr5

Καλώδιο κραμάτων τιτανίου

Ιδιαίτερα καθαρίστε Temp καλωδίων κραμάτων τιτανίου το καλώδιο τιτανίου ιατρικού βαθμού ελέγχου

Χειρουργικό καυτό κύλισμα καλωδίων κραμάτων τιτανίου βαθμού/καλωδίων τιτανίου βιομηχανίας 24g

Αντι καλώδιο 16 κραμάτων τιτανίου απόσβεσης πιστοποιητικό καλωδίων ISO 9001 τιτανίου μετρητών

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Σφυρηλατημένο κομμάτι κραμάτων τιτανίου προμηθευτής. © 2020 titaniumalloyforging.com. All Rights Reserved.